بررسی میزان استفاده از ترشی در رستوران های مختلف

رستوران دلافیلد یک مرغ دودی داغ با انگور ترشی چای گل صد تومانی و برنج نارگیل را به نمایش گذاشت.

این سس ترشی آب سیب برای اسهال دارای چای گل صد تومانی سفید، سرکه شامپاین، شکر، نمک، چوب دارچین است.

رستوران مارتین یک سینه اردک با انگور ترشی رزماری سرو کرد.

این سس ترشی از سرکه شراب قرمز کهنه شده، شکر، شراب قرمز، زنجبیل، رزماری، دانه خردل، دانه فلفل، چوب دارچین، بادیان ستاره ای تشکیل شده است.

خانه عمومی شهروند یک پیش غذای بوراتا با انگور ترشی را به نمایش گذاشت. سس ترشی آن شامل سرکه سیب، ادویه ترشی، فلکس چیلی، شکر قهوه ای و سیر بود.

رستوران Fat Cats قبلاً دارای انگور ترشی سالاد کلم و انار و هویج در 1) سالاد با آرگولا، گورگونزولا، پروشوتو ترد و سس بالزامیک بود. 2) با نان های شیرین گوساله؛ 3) با ساندویچ پنیر کبابی؛ و 4) به عنوان یک “دسر” طالبی لایه ای پارفه، انگور ترشی، اسپند ادویه دار و خامه زده شده.

سس ترشی آنها شامل یک سس با سرکه سفید، چابلیس، شکر، تخم گشنیز و میخک بود.

ویژگی عکس انبه آنجلا سرنا، مدیر بازاریابی هیئت ملی انبه، پیشنهاد می‌کند که دستور العمل‌های زیادی برای تخمیر و ترشی انبه وجود دارد، زیرا سرآشپزها می‌توانند از این میوه استوایی در طیف رسیدگی آن از سبز ترد و ترش گرفته تا انبه کاملاً رسیده آبدار و شیرین استفاده کنند.

هنگام نگهداری انبه تازه، سرآشپزها باید به دنبال انبه سبز بالغ با گوشت زرد باشند.

سرنا گفت: “انبه ترشی طرز تهیه ترشی لیته گل کلم یا تخمیر شده را به عنوان بوم نقاشی برای طعم های مختلف از فرهنگ های مختلف در نظر بگیرید.” انبه های ترشی و تخمیر شده چاشنی های همه کاره ای مانند آمبرا انبه را می سازند، چاشنی تند و تند که در سراسر خاورمیانه رایج است.

طعم تند آمبا انبه را می‌توان به صورت مکعبی درآورده یا در سس مخلوط کرد، می‌توان طعم تند آمبای انبه را روی خمیر بریوش پخش کرد و برای درست کردن بروفین حلقه کرد، به شکل هوموس چرخانده، به عنوان رویه کاسه‌های غلات استفاده کرد، در ماست برای غوطه‌وری هم زد و یا استفاده کرد.

سرنا پارچه کرپ کش می‌گوید تقریباً هر پروتئین کبابی را تامین می‌کند.

او همچنین استفاده از ترشی انبه سبز را به عنوان طعمی برای خوش طعم کردن طعم همبرگرها و ایجاد سس تارتار خانگی پیشنهاد کرد.

  • منابع:
    1. Salad Bars Increased Selection and Decreased Consumption of Fruits
  • تبلیغات: 
    1. نان پرنده جدیدترین دستاورد انسان

    2. حجم نهایی کیک و فیبر چای سبز

    3. از بین رفتن دغدغه کار جوانان در سال 1402

    4. فرمول های تضمینی برای خوشحال بودن در کار